Engang ledte jeg efter det perfekte navn til min lille virksomhed. Alle de gode navne var taget! Men så sagde min niece: ”Jamen, du hedder jo bare Faster Mette” Selvfølgelig! Det er jo dét, jeg hedder

Faster Mette er en lille virksomhed, men her hos mig sker der alt muligt! Jeg bor i Hals, lige på hjørnet hvor Limfjorden løber ud i Kattegat. Her har jeg en lille butik/garncafé, hvor jeg sælger garn fra Karen Klarbæk, tilbehør som hæklenåle, strikkepinde og andet dims. Jeg sælger også mine egne opskrifter. En gang om ugen holder jeg åbent i garncaféen og her kan man komme forbi og få en kop kaffe i samvær med andre strikkere/hæklere. Datoerne kan du se i min kalender. Jeg har åbent i garncaféen efter aftale, så du kan altid sende mig en besked og lave en aftale.

Jeg underviser flere forskellige steder i kreative fag som hækling, strik, tunesisk hækling og almindelige hobbyfag som tegning, filtning og meget mere.

Faster Mette tager også ”ud af huset” og underviser efter jeres ønske. Det kan du læse mere om under workshop.

Kurve
Garncafé
Garncafé
Scroll to top